Българският шампион Лудогорец ще направи изненадващ трансфер, научиSportal.bg. Орлите привличат Станислав Манолев,

...
Българският шампион Лудогорец ще направи изненадващ трансфер, научиSportal.bg. Орлите привличат Станислав Манолев,
Коментари Харесай

Сензационен обрат! Лудогорец изпревари Левски за Манолев

Българският шампион Лудогорец ще направи неочакван трансфер, научиSportal.bg. " Орлите " притеглят Станислав Манолев, който се очакваше през днешния ден да парафира с Левски.

Националът беше освободен от ЦСКА-София след назначението на Любослав Пенев, като идва на " Лудогорец Арена " със статут на свободен сътрудник. Очаква се той да се конкурира за титулярно място със Сисиньо и Джоди Лукоки по дясната фаза на играта. Както е известно, опитният футболист играе, както на поста десен бранител, по този начин и на поста дясно крило.

33-годишният десен халф-бек към този момент няколко пъти води диалози с Левски и Лудогорец, като първенците са предложили много по-добри условия на Манолев. Първоначалната оферта на столичани била за шест месеца плюс алтернатива за още два сезона, до момента в който от Разград му предложиха по-дълъг договор, а също по този начин и по-висока заплата от офертата на 26-кратните първенци на България.

През тази зима Лудогорец притегли бразилския халф Дейвид Рибейро, както Пламен Илиев от Астра (Гюргево), Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив) и Адриан Попа от Рединг.

Миналата седмица за няколко дни в България дойде голмайсторът на Израел Мавис Чибота, с цел да подпише прелиминарен контракт с отбора от Разград, който да влезе в действие от лятото. Оказа се, че 22-годишното конгоанското крило има здравословен проблем и на този стадий няма да парафира с първенците. Именно заради това спортният шеф Георги Караманджуков и шефовете на " орлите " побързаха да вземат Манолев, който бе тръгнал към Левски.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР